Els millors il·lustradors

Bases legals

Bases del concurs

 1. Damm i Time Out Barcelona organitzen aquest concurs on es pot participar del dilluns 6 de maig de 2013 a les 10:00 hores al dimecres 19 de juny de 2013 a les 23:59 hores
 2. Entraran a formar part del concurs totes aquelles il·lustracions que siguin pujades al micro-site creat per tal efecte i que s’allotjarà a la pàgina web de Time Out
 3. Els participants en el concurs han de tenir una edat compresa entre els 18 i els 25 anys (inclusos).
 4. Els guanyadors seran contactats a través del e-mail que facilitin a la imatge. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de Time Out Barcelona i Damm, i a aquest web
 5. La participació al concurs és gratuïta
 6. Les il·lustracions han d’incloure aquests tres conceptes: Mediterràni, Cultura i Barcelona
 7. Quedaran eliminades del concurs totes aquelles imatges que continguin elements sexistes, racistes, discriminadors o relacionats amb la conducció

 

 

Ús de les imatges

 

 1. Les il·lustracions presentades seran publicades a la web allotjada a www.timeout.cat
 2. Les il·lustracions publicades (a excepció de la guanyadora) no s’utilitzaran per usos comercials, només per la difusió del mateix concurs
 3. Les il·lustracions podran ser pujades a les xarxes socials de Time Out Barcelona i Estrella Damm per tal de difondre tant el concurs com els seus guanyadors.
 4. La creativitat guanyadora es podrà fer servir en les xarxes socials tan de Damm com de Time Out

 

Ús de les dades

 

1. Pujar les imatges a la web implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través de correu electrònic. El nom del guanyador també es farà públics a través dels canals de Time Out Barcelona i Damm.

2. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de Time Out Barcelona ni de Damm.

 

Premis i jurat

 

1. Les 5 il·lustracions més votades a la web passaran directament a la final, mentre que les altres 5 finalistes seran escollides per un jurat format per membres d’Estrella Damm i de Time Out.

2. Les 10 il·lustracions finalistes seran valorades per un jurat format per creadors de prestigi que escolliran al guanyador.

3. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans del 3 de juliol de 2013. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

4. Llista de premis: El premi son 1.000 euros, així com l’oportunitat d’il·lustrar un número especial de Time Out i una publicitat especial de Damm, on constarà el nom del guanyador.

5. Els premis no es podran bescanviar per altres materials

 

Adicional

 

1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema online informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

2 La participació en el concurs implica la acceptació de les condicions d’aquestes bases legals

3. El premi del present concurs li es d’aplicació totes les disposicions de caràcter fiscal pertinent, segons la legislació aplicable en cada moment i per tant per imperatiu legal s’haurà d’aplicar las retencions e ingressos a compte que corresponguin sobre el valor dels premis i per tant al ser un premi amb valors superior als 300 euros, li serà d’aplicació d’una retenció del 21% sobre el valor total del premi.